Verras iemand met een cadeaukaart!

Is er een familielid jarig, wilt u de buurman bedanken of viert een collega zijn of haar jubileum? Het kan behoorlijk lastig zijn om een persoonlijk cadeau voor iemand te vinden - zeker met veelzijdige aanbod dat tuincentrum Rebel u biedt. Wij hebben een cadeautip! Met een cadeaubon geeft u een bijzondere winkelbeleving cadeau. U geeft de ontvanger persoonlijke inspiratie voor binnen- en buitenleven.

Wij verkopen zowel onze eigen Rebel cadeaukaart, de Nationale Tuinbon en de Huisdieren Cadeaubon. Deze cadeaukaarten zijn verkrijgbaar bij onze kassa.

Onze eigen cadeaukaart en de Nationale Tuinbon zijn te besteden aan onder andere tuingereedschap, binnen- en buitenplanten, kunstbloemen, woondecoratie, diervoeding en grondproducten. De Huisdieren Cadeaubon is daarentegen hét cadeau voor de dierenliefhebber. Kortom, een cadeaubon is het cadeau dat altijd uitkomt!

U kunt de cadeaubon kopen bij de kassa van ons tuincentrum. Graag tot ziens!

De Nationale Tuinbon

De Nationale Tuinbon kan zowel bij Tuincentrum Rebel als bij andere aangesloten tuincentra besteed worden. Ook deze kaart wordt bij de kassa geactiveerd en geladen met een bedrag tussen de €10,- tot €150,- en kan in delen besteed worden. De Nationale Tuinbon is 3 jaar geldig. Meer weten over de Nationale Tuinbon? Kijk dan op de website!

De Rebel cadeaukaart

De Rebel cadeaukaart is exclusief te besteden bij ons tuincentrum. De kaart wordt bij de kassa geactiveerd en geladen met een bedrag tussen de € 7,50 en € 150,-. Het bedrag op onze cadeaukaart kan in delen besteed worden. 

Let op: per 1 januari 2024 wordt Tuincentrum Rebel een Ranzijn tuin & dier filiaal. De Rebel cadeaukaart is dan niet langer beschikbaar. Verzilver uw cadeaukaart vóór 1 januari 2024! Meer weten? Klik dan hier!

Rebel cadeaukaart I Tuincentrum Rebel

De Huisdieren Cadeaubon

Een leuk speeltje, stijlvolle halsband, lekkere snacks of een mooi verblijf... Het aanbod in producten voor onze geliefde huisdieren is eindeloos! Met dé cadeaubon voor de dierenvriend zit u daarom altijd goed. De Huisdieren Cadeaubon kan namelijk zowel bij Tuincentrum Rebel als bij andere aangesloten tuincentra besteed worden. Ook deze kaart wordt bij de kassa geactiveerd en geladen met een bedrag tussen de €10,- tot €150,- en kan in delen besteed worden. De Huisdieren Cadeaubon is 3 jaar geldig. Meer weten over de Huisdieren Cadeaubon? Kijk dan op de website!