Verras iemand met een cadeaubon!

Is er een familielid jarig, wilt u de buurman bedanken of viert een collega zijn of haar jubileum? Het kan behoorlijk lastig zijn om een persoonlijk cadeau voor iemand te vinden - zeker met veelzijdige aanbod dat tuincentrum Rebel u biedt. Wij hebben een cadeautip! Met een cadeaukaart geeft u een bijzondere winkelbeleving cadeau. U geeft de ontvanger persoonlijke inspiratie voor binnen- en buitenleven.

Wij verkopen zowel onze eigen Rebel cadeaukaart en de Nationale Tuinbon. Deze cadeaukaarten zijn verkrijgbaar bij onze kassa.

Beide bonnen zijn te besteden aan onder andere tuingereedschap, binnen- en buitenplanten, kunstbloemen, woondecoratie, diervoeding, grondproducten en meer. Kortom, een cadeaukaart is het cadeau dat altijd uitkomt!

U kunt de cadeaubon kopen bij de kassa van ons tuincentrum. Graag tot ziens!

De Rebel cadeaukaart

De Rebel cadeaukaart is exclusief te besteden bij ons tuincentrum. De kaart wordt bij de kassa geactiveerd en geladen met een bedrag tussen de € 7,50 en € 150,-. Het bedrag op onze cadeaukaart is onbeperkt geldig en kan in delen besteed worden. 

De Nationale Tuinbon

De Nationale Tuinbon kan zowel bij Tuincentrum Rebel als bij andere aangesloten tuincentra besteed worden. Ook deze kaart wordt bij de kassa geactiveerd en geladen met een bedrag tussen de €10,- tot €150,- en kan in delen besteed worden. De Nationale Tuinbon is 3 jaar geldig. Meer weten over de Nationale Tuinbon? Kijk dan op de website!

Rebel cadeaukaart I Tuincentrum Rebel

Nationale Tuinbon I Tuincentrum Rebel