Bloemist Huizen

Bent u op zoek naar een bloemist in Huizen? Tuincentrum Rebel is al jaren uw specialist in bloemen. Altijd verse snijbloemen, kant en klare boeketten, op maat gemaakte boeketten, rouwboeketten en uiteraard ook trouwboeketten bij uw bloemist in Huizen.

Bloemist in Huizen

Deze bloemist in Huizen zit gevestigd in Tuincentrum Rebel is de sfeermaker van 'T Gooi en biedt alles op het gebied van bloemen, planten, zijde bloemen en meer. Bloeiende kamerplanten, bloembollen die prachtig bloeien in de lente of zomer, buitenplanten die in bepaalde maanden prachtige bloemen geven, wij hebben het allemaal. De bloemist van Huizen met een compleet assortiment. 

Iedere vrijdag en zaterdag kunt u in ons tuincentrum terecht voor de zogenoemde weekendboeketten. Ieder weekend verschillende, verse boeketten voor slechts € 8,99 per bos. Bekijk hier de Aanbiedingen van de bloemist in Huizen. Gezellig voor thuis of leuk voor familie, vrienden of buren waar u dit weekend heen gaat! 

Contact tuincentrum Rebel

Heeft u een vraag aan onze bloemist? Of speciale wensen op het gebied van bloemen? Een speciale kleur, een bepaald soort bloem, een bepaald bloemstuk of een themaboeket? Kom gerust eens langs bij ons tuincentrum in Huizen dan bekijken onze bloemisten met u de mogelijkheden. Ook mooi te combineren met ons uitgebreide assortiment vazen. Kijk voor meer informatie en openingstijden op onze contactpagina. U kunt ons ook contacten via [email protected] of via ons telefoonnummer 035-5250221.