Bloemist Huizen

Bent u op zoek naar een bloemist in Huizen? Tuincentrum Rebel is al jaren dé specialist in bloemen. Niet alleen vindt u in ons tuincentrum een volledige bloemenwinkel waar u het perfecte boeket kunt kiezen of laten samenstellen, maar ook in de rest van ons tuincentrum vindt u de mooiste vaste bloemen en andere artikelen voor uw huis en tuin. Denk bijvoorbeeld aan bloeiende kamerplanten in unieke kleuren, bloembollen die prachtig bloeien in de lente of zomer en buitenplanten die prachtige bloemen geven. Wij hebben het allemaal! Kom dus vooral langs bij Tuincentrum Rebel in Huizen voor bloemen voor binnenshuis en in de tuin.

Verse boeketten en bijzondere bloemarrangementen

Of u nu iemand wilt feliciteren of een hart onder de riem wilt steken, met bloemen zit u altijd goed. Bij Tuincentrum Rebel kunt u daarom 7 dagen per week terecht voor:

  • Verse snijbloemen, kant en klare boeketten en persoonlijk samengestelde boeketten in onze bloemenwinkel;
  • Iedere vrijdag en zaterdag kunt u in ons tuincentrum terecht voor onze weekend boeketten. Ieder weekend hebben wij verschillende, verse boeketten voor slechts € 8,99 per bos;
  • Ook voor bijzondere bloemarrangementen kunt u contact met ons opnemen of bij ons langskomen. Bruidsboeketten, bloemarrangementen voor evenementen en ook trouwboeketten kunt u laten verzorgen door onze bloemist in Huizen.

U kunt iedere dag bij ons terecht voor de mooiste verse boeketten en verschillende bloeiende planten. Voor bijzondere bloemarrangementen kunt u contact met ons opnemen, zodat wij de bloemen kunnen schikken naar uw wensen en verzorgen voor de door u gekozen dag.

Zelf een boeket samenstellen

Bij onze bloemist in Tuincentrum Rebel in Huizen kunt u ook zelf een boeket laten samenstellen met door u gekozen bloemen en voor uw budget. Deze zijn mooi te combineren een van de vazen uit ons assortiment! Heeft u een vraag aan onze bloemist of speciale wensen op het gebied van bloemen? Wilt u bijvoorbeeld een boeket in een speciale kleur, een bepaalde bloemsoort, een uniek bloemstuk of een themaboeket? Kom gerust eens langs bij ons tuincentrum in Huizen dan bekijken onze bloemisten met u de mogelijkheden.

Bloemen bij Tuincentrum Rebel in Huizen

In Tuincentrum Rebel vindt u de bloemenwinkel met de mooiste vers samengestelde boeketten en bloemen om zelf een boeket samen te stellen. Bekijk ook de andere bloemen, planten en artikelen voor binnen en buiten in ons tuincentrum. Kijk voor meer informatie en onze openingstijden op onze contactpagina. Kom langs bij Tuincentrum Rebel, de bloemist van Huizen met een compleet assortiment bloemen en bloeiende planten.