Parasolvoet

Bent u op zoek naar een mooie parasolvoet die bij uw parasol past? Dan heeft tuincentrum Rebel in Huizen wat u zoekt! U kunt bijvoorbeeld bij een kleine parasol die verplaatst kan worden, heel gemakkelijk een verrijdbare of vulbare parasolvoet kopen. Deze kunt u bijvoorbeeld vullen met water, zand of grind. Een grotere parasol past beter met een grote, zware parasolvoet die op één plek blijft staan. 

Kom langs

Parasolvoet aanbiedingen bij tuincentrum Rebel

Een parasol met voet voor een mooie aanbieding en lage prijs willen krijgen? Bij tuincentrum Rebel hebben wij vaak genoeg mooie aanbiedingen om uw tuin of balkon te versieren. Een heerlijk, zonnig dagje op de loungebank is natuurlijk om van te genieten, maar wilt u even op zoek naar wat schaduw? Dan is een parasol met parasolvoet ideaal. Met een van onze goedkope parasolvoeten zorgt u ervoor dat een stevige wind uw parasol niet omver blaast of uit evenwicht brengt. Hoe zwaar uw parasolvoet ongeveer moet zijn, is helemaal afhankelijk van de grootte van uw parasol. U kunt altijd even langskomen bij ons gezellige tuincentrum om u van advies voorzien. 

Parasolvoet voor uw parasol kopen?

Een parasolvoet zorgt ervoor dat uw parasol stevig blijft staan tijdens een harde windvlaag. Wij verkopen onder andere:

  • Parasolvoet die verrijdbaar is 
  • Parasolvoet in graniet
  • Parasolhouder voor het balkon

Wilt u graag de bloemetjes en planten buiten zitten? Dat kan nu ook gemakkelijk met een parasolvoet met plantenbak, wees creatief!

Parasolvoet kopen in Huizen bij tuincentrum Rebel

Parasolvoet op wielen vindt u bij tuincentrum Rebel

Een parasolvoet met wieltjes is ideaal wanneer u zelf niet heel sterk bent en toch graag uw parasol wilt kunnen verplaatsen. Een verrijdbare parasolvoet is daarom ook uiterst populair in ons tuincentrum. Daarnaast bieden wij ook parasols die inclusief parasolvoet worden geleverd. Voor welke parasol kiest u?  Voor vrijwel iedere parasol is wel een bijpassende voet te vinden: een zweefparasol, stokparasol, balkonparasol of hangparasol. Ook bieden wij een divers aanbod van vormen en afmetingen van de parasolvoeten. Denk aan: ronde parasolvoeten, vierkanten parasolvoeten en parasolvoeten met wieltjes. Zo zorgen we ervoor dat er altijd een juiste match voor u bijzit. Kiest u voor een moderne zwarte parasolvoet van beton of graniet of kiest u liever voor een vulbare parasolvoet? 

Voet van de parasol kopen

U hoeft helemaal niet sterk te zijn of om hulp te vragen met onze gebruiksvriendelijke parasolvoeten. Dit kunt u gemakkelijk zelf doen aangezien de meeste van onze parasolvoeten voorzien zijn van een handvat. Hiermee kunt u gemakkelijk uw (grote) parasol verplaatsten. 

Het opruimen van parasolvoeten

De weersbestendigheid van een parasolvoet telt uiteraard ook mee in een land zoals Nederland. Kunststof parasolvoeten kunnen onder invloed van de zon gaan verkleuren en door temperatuurwisselingen wordt het kunststof 'kort'. Gaat u liever voor top kwaliteit? Dan raden wij een betonnen of graniet parasolvoet aan. Deze kunnen met gemak het hele zomerseizoen buiten blijven staan. De andere parsolvoeten kunt u het beste onder een afdek plaatsen of binnen in de schuur plaatsen. Ook voor tuinplanten, barbecues, potten en kamerplanten kunt u gezellig bij ons langskomen en het aanbod bekijken.

Parasolhoes