Parasolhoes

Een parasolhoes biedt u de ideale bescherming in de wintermaanden en de minder mooie zomerdagen. Uw parasol is met een parasolhoes beschermd tegen allerlei weersomstandigheden en bovendien kunt u langer genieten van uw parasol. 

Stokparasol

Een parasolhoes kopen in Huizen

Als u op zoek bent naar een mooie parasolhoes voor uw staande parasol, zweefparasol of stokparasol, dan kunt u gemakkelijk bij tuincentrum Rebel in Huizen terecht. Een parasolhoes is een accessoire die haast onmisbaar is bij het kopen van een parasol. Het weer in Nederland kan nogal heftig zijn, maar met de juiste parasolhoes houdt u uw parasol beschermd tegen de diverse weesinvloeden. Dus slaat het weer ineens om of gaat de zon onder na een lange zomerdag? Dan kunt u met gemak uw parasol beschermen met een parasolhoes. Hierdoor blijft de kleur op z'n mooist & wordt de kans op schimmelvorming vermindert. Wij verkopen onder andere:

  • Parasolhoes antraciet
  • Parasolhoes wit

Parasolhoes voor uw zweefparasol of staande parasol

Heeft u een mooie zweefparasol, stokparasol of balkonparasol thuis in de tuin staan? Bescherm deze dan altijd met een van de mooie parasolhoezen van tuincentrum Rebel. Een parasolhoes voor een zwevende parasol is uiterst populair bij ons in Huizen, voor welke kiest u?

Parasolhoes met stok kopen

Een parasolhoes lijkt voor sommige mensen misschien overbodig, maar de stof van iedere parasol gaat op den duur verkleuren. Hoe snel een parasol verkleurt hangt af van de stofklassen, maar hoe langer de parasol wordt opengesteld aan zonlicht, hoe eerder hij zal verkleuren. Om uw parasol te beschermen en mooi te houden is het dus raadzaam om een hoes om de parasol te doen als je hem niet gebruikt. Een parasolhoek voor een stokparasol is daarom ook zeker een must!

Parasolhoes zweefparasol vindt u bij Rebel

We verkopen naast onze moderne stokparasol hoezen ook veel parasolhoezen voor een zweefparasol (hangende parasol) in diverse maten. Welke maat u nodig heeft, is volledig afhankelijk van de parasol. Het beste is om u te laten adviseren in ons tuincentrum. Hierdoor koopt u in één keer de juiste parasolhoes voor uw parasol. 

Beschermadvies voor levensduur parasol

Wij geven altijd als advies mee om de beschermhoes te gebruiken op een droge parasol. Heeft het geregend? Laat deze dan eerst opdragen en voorkom daarmee lelijke vlekken. Ook als u liever uw parasol binnen wilt plaatsen tijdens de winter, raden wij u aan om een parasolhoes te gebruiken. Hierdoor beschermt u uw parasol tegen bijvoorbeeld stof en vuil. Naast een beschermhoes voor de parasol, vindt u ook mooie tuinplanten, potterie, barbecues en kamerplanten in het tuincentrum.

Parasolvoet