Ontdek onze Haarden en Heaters

Op zoek naar een buitenhaard of terrasheater? Wij leveren een ruim assortiment buitenhaarden en tuinheaters. Ons assortiment omvat onder andere de merken: Outtrade, Nnice, Weber en Burni. In ons assortiment treft u uiteenlopende modellen: van prima instap modellen heaters tot exclusieve buitenhaarden. In allerlei prijsklassen zijn haarden en heaters te vinden, laat u inspireren in het tuincentrum!

Barbecues

Haarden en Heaters

Op zoek naar een buitenhaard of terrasheater? | Tuincentrum Rebel

BUITENHAARD KOPEN BIJ TUINCENTRUM REBEL IN HUIZEN

Het is heerlijk om lekker lang in de tuin of op het terras te genieten, ook als het ’s avonds kouder wordt. Een buitenhaard in de overkapping of op het terras zorgt voor aangename warmte en een welkome sfeer. Wij bieden een ruim assortiment buitenhaarden en voor elke situatie en elke omgeving. Bekijk onze gehele collectie op onze afdeling buitenhaarden, vraag een medewerker voor advies over welke buitenhaard het beste bij uw tuin past.

Tuinverlichting

HEATER OF TERRASVERWARMER KOPEN

Een heater of terrasverwarmer is misschien net iets praktischer voor in uw tuin. U heeft dan niet de gezellige vlam van een buitenhaard, maar u kunt de heater wel gemakkelijk verwarmen naar de gewenste temperatuur. Ook heeft u bij ons tuincentrum in Huizen een ruim aanbod aan terrasverwarmers die op verschillende manieren warmte geven. Zo verkopen wij heaters op gas en elektrische heaters! Als u eenmaal een keuze hiertussen heeft gemaakt, dan kunt u ook nog kiezen uit verschillende maten en of u de heater op een poot wil hebben staan of aan de muur! Genoeg keuze dus bij Tuincentrum Rebel in Huizen!

Top kwaliteit

HEATER OF TERRASVERWARMER KOPEN | Tuincentrum Rebel

Handig én functioneel!

Tuinhaarden van top kwaliteit | Tuincentrum Rebel

BUITENHAARDEN EN HEATERS IN VERSCHILLENDE PRIJSKLASSEN

Voor elk budget en voor elke wens bieden wij een oplossing. Zo zijn wij onder andere leverancier van de merken Outtrade en Nnice. Deze merken omvatten een breed assortiment instapmodellen heaters en haarden met een zeer goede prijs – kwaliteitsverhouding. Op zoek naar meer luxe? Naast de merken Outtrade en Nnice bieden wij haarden van onder andere Weder en Burni aan. Net even wat luxer, kwalitatiever of unieker qua vorm en design. Bekijk onze gehele collectie in ons Tuincentrum. 

VERSCHILLENDE SOORTEN VERWARMING VAN DE ELEKTRISCHE HEATER

Omdat wij verschillende merken elektrische heaters in ons assortiment hebben, verschilt de manier waarop deze heaters verwarmen. Zo verwarmen sommige elektrische heaters alleen personen in de ruimte waar de heater staat, maar niet de omgeving zelf. Ook zijn niet alle elektrische heaters geschikt om in een open ruimte met veel wind te staan, hier moet u dan ook rekening mee houden met een eventuele aankoop. Alle heaters stralen naast warmte natuurlijk ook licht uit, maar sommige merken heaters doen dit meer dan de ander. In ons tuincentrum kunnen wij u informeren over de verschillende functies van de elektrische heaters uit ons assortiment. 

Kom onze BBQ afdeling bekijken

Tuinhaarden van top kwaliteit | Tuincentrum Rebel

Optimaal genieten met uw tuinhaard

Tuinhaarden kopen in Huizen | Tuincentrum Rebel

MEER INFORMATIE OVER HAARDEN EN HEATERS BIJ TUINCENTRUM REBEL

Wilt u meer informatie over haarden en heaters? Kom dan langs bij ons tuincentrum in Huizen nabij Blaricum en Bussum. Onze medewerkers helpen u graag bij de aankoop van een haard of heater die perfect bij de inrichting van uw tuin past. Voor vragen over ons assortiment kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen. Hopelijk tot snel bij Tuincentrum Rebel! Ook voor barbecues zoals een houtskool barbecue en gasbarbecue bent u bij ons aan het juiste adres.