Ontdek de functionele gasbarbecues

Een gasbarbecue kopen doet u bij tuincentrum Rebel in Huizen! Wij hebben regelmatig BBQ aanbiedingen van o.a Cobb en Weber zodat u optimaal kunt genieten van een heerlijke barbecue. Een gasbarbecue is erg gemakkelijk in gebruik. Zo hoeft u alleen een gasfles aan te sluiten en enkele minuten na het ontsteken is deze barbecue gebruiksklaar. Dat betekent dus geen ongeduldige en hongerige gezichten die u vragend aankijken. U kunt de temperatuur nauwkeurig reguleren door de knop verder of minder ver open te draaien. Dit houdt in dat u uw vlees met gemak kunt grillen, zonder dat dit snel verbrand. Het reguleren van de temperatuur is met een andere barbecue zoals een houtskoolbarbecue een stuk lastiger.

Heerlijke barbecue ideeën

Kies voor een gasbarbecue

Gasbarbecues van top kwaliteit kopen | Tuincentrum Rebel

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN GASBARBECUE?

Uiteraard zijn er tal van verschillende soorten gasbarbecues op onze barbecue-afdeling te vinden. En hoewel er verschillen zijn, hebben ze ook veel variaties met elkaar gemeen. Ontdek de voordelen van een gasbarbecue:

 • Het grootste voordeel van een gasbarbecue is dat deze een stuk veiliger is dan bijvoorbeeld een houtskoolbarbecue. Op het moment dat u de gaskraan uitdraait, dan is het vuur ook gelijk uit. Gemak dient de mens! 
 • Verder is een gasbarbecue perfect voor veelvoudige barbecuers. Een gasbarbecue is namelijk enorm snel op temperatuur – welke daarna goed te regelen en reguleren is.
 • Ook is het schoonmaken van een gasbarbecue erg makkelijk in vergelijking tot andere barbecues.
 • Als laatste heeft u géén gedoe meer met briketten of houtskool, heerlijk toch?

Uw gasbarbecue onderhouden doet u zó

We hebben het net stiekem al aangegeven, maar een aangenaam voordeel van barbecues op gas is het feit dat deze barbecues enorm makkelijk schoon te maken zijn. Uiteraard verdient iedere barbecue wat aandacht, dus helemaal niks doen is ook zeker geen optie. Wij hebben daarom enkele onderhoudstips voor u op een rijtje gezet:

 • Maak na iedere barbecue het rooster schoon.
 • Gebruik bij het schoonmaken altijd een speciale BBQ borstel.
 • Gebruik eventueel een speciaal schoonmaakmiddel voor de BBQ.
 • Laat uw gasbarbecue na een barbecue nog tien minuten aan en zet de branders op de hoogste stand. Zo wordt het vuil dat aan het rooster kleeft, opgebrand.

BBQ accessoires

Top kwaliteit gasbarbecues

Gasbarbecues: ontdek het assortiment | Tuincentrum Rebel

Handig én functioneel!

De beste gasbarbecues van 't Gooi | Tuincentrum Rebel

Tips voor de gasfles

Ook de gasflessen van een gasbarbecue moet u op de juiste manier onderhouden. Zo adviseren wij u om vóór iedere barbecue de gasflessen te checken op eventuele defecten. Wilt u dat liever niet iedere keer doen? Dan is het raadzaam om netjes om te gaan met de gasflessen. Bewaar bijvoorbeeld de gasflessen altijd rechtop onder een afdak. Heeft u wél defecten ontdekt? Dan moet u de gasfles vervangen. Déze tips helpen u om nóg veiliger om te gaan met de gasflessen:

 1. Check vóórdat u begint met de barbecue op scheurtjes in de gasslang.
   
 2. Ziet u dat de gasfles schuin staat? Dan is de kans groot dat deze omvalt en dit willen we voorkomen. Plaats de gasfles daarom altijd op een vlakke ondergrond.
   
 3. Houd de gasfles weg van kinderen.
   
 4. Tijdens het barbecueën moet u de gasfles nooit in de uitsparing zetten i.v.m ontploffingsgevaar.
   
 5. De gasfles mag nooit warm worden.

Optimaal genieten met een gasbarbecue

Barbecueën is enorm gezellig tijdens de heerlijke zomerdagen. Wilt u ook in de lente en zomermaanden optimaal kunnen genieten van uw loungeset en heerlijke maaltijden? Maar bent u niet het type dat zin heeft om iedere avond met houtskolen en aanmaakblokjes in de weer te gaan? En geeft u ook niet de voorkeur aan een barbecue waarop u eindeloos moet wachten totdat deze eindelijk op temperatuur is? Dan is een gas BBQ ideaal voor u! Heerlijk snel genieten van het lekkerste eten, doet u gemakkelijk met een van onze gasbarbecues. Het enige wat u moet doen is simpelweg de juiste temperatuur instellen en u grilt met perfectie!

Barbecues

Kom onze BBQ afdeling bekijken

De beste gasbarbecues van 't Gooi | Tuincentrum Rebel

Ontdek ook handige BBQ accessoires

Veiliger barbecueën met een gasbarbecue | Tuincentrum Rebel

Gratis BBQ recepten

Er staat in de winkel een toren met gratis mee te nemen BBQ-recepten. Kom gezellig langs en laat u inspireren.

Groot assortiment gasbarbecues

Wilt u graag even overleggen over de voordelen van een gasbarbecue of wilt u meer weten over de verschillende modellen? Dan bent u van harte welkom bij ons in het tuincentrum. Ons ervaren personeel adviseert u graag! Meer weten over ons assortiment barbecues? Kom langs in ons tuincentrum en vraag ons om advies of neem contact met ons op. Ook voor tuinplanten, potten, tuinverlichting en tuingereedschap kunt u gezellig langs komen. Tot snel!