Ontdek de functionele BBQ accessoires

U vindt de mooiste barbecue accessoires van onder andere marktleider Weber bij ons tuincentrum in Huizen! Het is heerlijk om in de zomer met familie en vrienden in de tuin te genieten van een zelf gegrild stukje vlees of vis. Misschien kiest u wel voor een pizza, wokgerecht of poffertjes! De mogelijkheden zijn met de juiste barbecue accessoires namelijk eindeloos! Laat u inspireren op onze barbecue-afdeling en kom niets tekort tijdens uw barbecue.

Heerlijke barbecue ideeën

Ontdek onze accessoires voor de BBQ

BBQ accessoires | Tuincentrum Rebel

Met deze BBQ-accessoires maakt u uw zomer écht compleet.

Zoekt u een mooie gietijzeren bakplaat, een handige vleestang, een stomer voor gevogelte? Of wilt u graag vis grillen, zoekt u het juiste bovenrooster of wilt u graag advies over speciale schoonmaakmiddelen? U kunt voor dit alles en meer bij ons terecht in Huizen! In ons tuincentrum vindt u een ruim aanbod aan barbecue accessoires van diverse merken, zoals Weber en Cobb. Wilt u een hele kip klaarmaken op uw barbecue? Of lekker spareribs bereiden op de barbecue? In deze categorie kookaccessoires barbecue ontdekt u veel verschillende accessoires voor uw barbecue. Denk onder andere aan:

  • Warmhoudrekken
  • Ribbetjesrekken
  • Draaispitten

Bakplaten & grillroosters kopen

Geeft u de voorkeur aan een lekker stuk vlees met de perfecte grillstrepen hierop? Dit kunt u heel erg makkelijk realiseren door een grillrooster te kopen. In ons tuincentrum vindt u dan ook verschillende grillroosters en bakplaten. Een grillrooster van top kwaliteit geeft ook uw vlees een heerlijke grillsmaak.

Wist u dat het met een bakplaat zelfs mogelijk is om eieren, pannenkoeken en vis op de barbecue te bereiden? Probeert u het maar eens! Bent u klaar met bakken? Dan reinigt u het grillrooster of de bakplaat weer eenvoudig met een functionele barbecueborstel.

Braadspit of grillroosters voor de BBQ | Tuincentrum Rebel

Pizzastenen voor de BBQ kopen | Tuincentrum Rebel

Pizzastenen

Wie is nu niet gek op pizza's? U kunt ook heel gemakkelijk een pizza maken op uw eigen barbecue, iets wat u écht eens moet proberen! En dat doet u heel gemakkelijk door het juiste barbecue accessoire te kopen zoals een pizzasteen. Hiermee maakt u uw eigen krokante bodem en geniet u van de meest heerlijke crunch. De meeste pizzastenen in ons tuincentrum zijn geschikt voor zowel gas- als elektrische barbecues. en de pizzastenen worden gelijkmatig warm en zijn bestand tegen hoge temperaturen.

Een super handig barbecue accessoire!

Optimaal genieten met de juiste barbecue tools

Door de juiste barbecue acccessoires zoals tangen en grijpers te kopen, maakt u het voor uzelf een stuk gemakkelijker om te barbecueen. U vindt in ons tuincentrum alle BBQ benodigdheden die u nodig heeft om er een gezellige middag en/of avond van te maken! Zo zijn briketten of houtsnippers natuurlijk onmisbaar om houtskoolbarbecues aan te steken. Uiteraard komt ook barbecuegereedschap handig te pas om eten op de barbecue te leggen en deze te draaien. Na de barbecue is het van belang om deze goed schoon te maken, dus ook hiervoor hebben wij een uitgebreid assortiment. Hopelijk tot snel!

Barbecues

Kom onze BBQ afdeling bekijken

BBQ tools kopen | Tuincentrum Rebel

Tafelen!

Koop de beste BBQ accessoires | Tuincentrum Rebel

Gratis BBQ recepten

Er staat in de winkel een toren met gratis mee te nemen BBQ-recepten. Kom gezellig langs en laat u inspireren.

Groot assortiment barbecues

U ziet dat er eindeloos veel variatie mogelijk is met een goede barbecue en dat u zich echt niet hoeft te beperken tot die standaard hamburger of kipspies (ook al blijven deze ook ontzettend lekker). Wilt u hier meer over weten? Kom dan gerust eens bij ons langs in het tuincentrum. Onze experts laten u graag de verschillende mogelijkheden zien die passend zijn voor uw barbecue.