Barbecues volop te koop

Barbecue kopen? Tuincentrum Rebel in Huizen heeft een uitgebreide collectie barbecues. Zo zijn wij Premium gold dealer van Weber en hebben wij een uitgebreid assortiment Napoleon, Boretti en Cobb barbecues. Bent u benieuwd naar ons gehele assortiment of heeft u liever een persoonlijk advies van onze specialisten? Bezoek dan ons tuincentrum in Huizen: de specialisten op de afdeling zijn Hugo en Hidde.

Heerlijke barbecue ideeën

Barbecue- en tuinafdeling

Gasbarbecue

Wilt u zo snel en gemakkelijk mogelijk aan de slag met een barbecue? Ga dan voor een gasbarbecue. Deze soorten barbecues zijn namelijk de meest makkelijke barbecues die u zal vinden. U sluit de barbecue met een gasfles aan en u kunt direct aan de slag! Ook heeft u minder rookoverlast en is het schoonmaken super gemakkelijk!

Door een gasbarbecue te kopen, weet u zeker dat uw eten bijna net zo'n lekkere rooksmaak heeft als een houtskoolbarbecue

Tuintips buiten koken

Buitenkeuken

Als u een échte barbecueliefhebber bent en u bijvoorbeeld graag voor grotere gezelschappen een BBQ verzorgd, is een buitenkeuken kopen onmisbaar! Daarom kunt u ook bij ons in Huizen terecht voor prachtige buitenkeukens. Wij raden bijvoorbeeld de Boretti buitenkeuken aan: deze is zelfs inclusief wokbrander en koelkast! Of kom eens kijken naar de Roque 365-3 buitenkeuken van Napoleon. Voordelen van dit type BBQ? Deze grote barbecues/kooktoestellen werken op gas, bieden een groter grilloppervlakte én uiteraard veel werkruimte. Over het algemeen heeft een buitenkeuken twee tot vier branders is daarnaast voorzien van een zijbrander. Dit is handig voor de bereiding van sauzen of andere bijgerechten.

Wij bieden buitenkeukens van o.a:

 • Napoleon
 • Weber
 • Boretti

Top kwaliteit buitenkeukens

Buitenkeuken kopen | Tuincentrum Rebel
 

Handig én functioneel!

Elektrische BBQ | Tuincentrum Rebel

Elektrische barbecue

Wilt u een compacte en niet al te zware barbecue? Ga dan voor een elektrische barbecue. Iedere soort barbecue hebben wij in ons tuincentrum in Huizen nabij Hilversum en Blaricum voor u klaarstaan. Als u wat sneller dingen voor elkaar wilt krijgen en u eigenlijk zo snel mogelijk wilt beginnen met barbecueën, dan is een elektrische BBQ dé keuze voor u. Steek de stekker in het stopcontact, regel de temperatuur met de regelaar en u bent ready-to-go


Tips om te bakken op de BBQ

 

Houtskool barbecue

Vindt u de authentieke rooksmaak van de barbecue een échte must-have? Dan moet u gaan voor een houtskool barbecue! Een houtskoolbarbecue werkt uiteraard met houtskool of briketten. Deze hebben even wat tijd nodig om warm te worden. Wel kan een houtskool- of brikettenstarter hierbij helpen: hierdoor wordt de opwarmtijd een stuk korter. 

Enkele voordelen van een houtskoolbarbecue:

 • De houtskool zorgt voor een heerlijke, authentieke rooksmaak
 • Is jaarrond te gebruiken, al helemaal wanneer uw barbecue is voorzien van een deksel
 • Deze BBQ's zijn gemakkelijk te monteren

BBQ schoonmaken tips

De échte rooksmaak

Houtskool barbecue | Tuincentrum Rebel

Pellet barbecue | Tuincentrum Rebel

Pellet Barbecue

Ook verkopen wij in Huizen prachtige pellet barbecues, ook wel: pellet grill genoemd. Dit is een smoker die brandt op houtpellets en niet zoals een traditionele barbecue, op hout, houtskool of briketten. Bij uitstek is deze vorm van barbecueën geschikt voor fijnproevers en voor mensen die zich niet te veel willen bezighouden met temperatuurbeheersing.

Voordelen van een pellet BBQ

 • Geniet van heerlijke rooksmaken
 • Barbecueën met deze barbecue is ontspannen én veilig
 • Kies altijd de door u gewenste temperatuur

Camping of tafel BBQ

Tafelbarbecues zijn heel handig voor op de camping of de boot. Deze kleine barbecues zijn licht van gewicht, waardoor u ze gemakkelijk overal mee kunt nemen! Wilt u naar het strand, met de boot weg, naar het park in Huizen of in uw eigen tuin of balkon blijven? Vanaf nu kunt u deze prachtige BBQ overal mee naar toe nemen. Nog een voordeel van de tafel BBQ, is dat degene die barbecued niet steeds weg moet en ook kan genieten van het gezelschap. 

Ontdek onze Cobb barbecues

Onze must-have boot BBQ is de Cobb. Hiervan verkopen wij diverse modellen en veel verschillende kleuren en accessoires.

Voordelen van de Cobb barbecue:

 • De Cobb is veilig, veelzijdig en in 3 minuten heet
 • Overal waar je wilt, kunt u heerlijk koken
 • Veelzijdig koken? Dat kan! Grillen, koken, braden, wokken of roken? Alles is mogelijk

Tafelen!

Tafel BBQ | Tuincentrum Rebel

Cobb bbq | Tuincentrum Rebel

Smullen met gratis BBQ recepten

BBQ recepten | Tuincentrum Rebel

BBQ | Tuincentrum Rebel

Voor welke barbecue kiest u?

Als u besloten heeft wat voor een soort barbecue u wilt kopen, is het nog de vraag van welk merk u een barbecue gaat aanschaffen. Een van de meest bekende en kwalitatieve barbecue merken is Weber barbecues. Als u voor Weber barbecues kiest, weet u zeker dat u goed zit! In ons assortiment vindt u ook barbecues van Cobb. Zoals we net al zeiden: een hele handige barbecue die u makkelijk mee kunt nemen. De Cobb barbecue is veelzijdig: u kunt er mee grillen, bakken, braden, wokken en roken. Ideaal!

Gratis BBQ recepten in ons tuincentrum

Er staat in de winkel een toren met gratis mee te nemen BBQ-recepten. Kom gezellig langs en laat u inspireren.

 

Groot assortiment barbecues

Meer weten over ons assortiment barbecues? Kom langs in ons tuincentrum en vraag ons om advies of neem contact met ons op. Ook voor tuinplanten, potten, tuinverlichting en tuingereedschap kunt u gezellig langs komen. Tot snel!