Gratis foto huisdier

Op zaterdag 12 maart komt Digitaalfoto.com, de professionele specialist op het gebied van huisdierenfotografie, bij Tuincentrum Rebel op bezoek. Neem uw huisdier mee naar het tuincentrum en laat GRATIS een prachtige foto maken! 

“Een foto maken is tegenwoordig zo makkelijk, doe ik dagelijks met mijn telefoon” en “we hebben al honderden foto’s van ons lieve huisdier op de computer” zijn veel gehoorde opmerkingen. Daarom nodigen we u graag uit om langs te komen zodat wij u het verschil kunnen laten zien. Onze foto’s, gemaakt door één van Nederlands beste dierenfotografen, worden vaak gezien als een schilderij in plaats van een foto. 

Een andere veel gehoorde opmerking is dat de hond of kat niet stil wil zitten. Geen probleem voor ons. Het lukt elke keer weer om een mooie foto te maken. 

En natuurlijk “hoe kan dat nou gratis? Zit vast een addertje onder het gras”  We kunnen u gerust stellen. Omdat onze kwaliteit zo hoog ligt, schaffen veel klanten een vergroting aan. Door die opbrengst kunnen wij u een gratis foto geven, waar wij natuurlijk net zo goed onze uiterste best voor doen. Kijk eens op onze website www.digitaalfoto.com voor voorbeelden.

In samenwerking met Tuincentrum Rebel kunt u tussen 10.30 en 16.30 uur een gratis foto laten maken door onze professionele dierenfotograaf. Dat kan een foto zijn van alleen uw huisdier , maar mag ook een foto van u en/of de kinderen samen met uw huisdier zijn. Elk huisdier is welkom. De foto’s die door Digitaalfoto.com worden gemaakt krijgt u direkt uitgeprint mee. Door het gebruik van de digitale techniek zijn er zeer veel mogelijkheden, uiteenlopend van zwart wit tot sepia, of zelfs een prachtige art-foto. 

Wilt u naast de gratis foto ook nog een vergroting, dan kan de vergroting tot formaat 40 x 60 cm. direct voor u worden afgedrukt tegen een aantrekkelijke prijs. Er zijn zeer aantrekkelijke aanbiedingen voor vergrotingen kompleet met een prachtige fotolijst. Bij sommige vergrotingen krijgt u nog een set van 10 foto’s gratis.

In het assortiment van Digitaalfoto.com vindt u ook een metalen sleutelhanger met de foto van uw huisdier, aan de achterkant van deze sleutelhanger bevindt  zich een winkelwagenmuntje.Nieuw is de mogelijkheid om uw foto af te laten drukken op een telefoonhoesje, onderzetters, muismat, klok of bijvoorbeeld 3 cm. dik steigerhout. Uw foto komt prachtig uit op dit natuurproduct. Sinds kort bieden wij u ook een sieradenlijn met een aantal armbanden, kettinkjes en losse bedeltjes met daarin een foto van uw huisdier.

Voor een schitterende professionele foto komt u op zaterdag 12 maart naar Tuincentrum Rebel aan de Dr. Lelylaan 2 in Huizen.

Datum: